Esenyurt'ta hırsızlık suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede hırsızlık yaptılar! O anlar saniye saniye kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un kalabalık noktalarından Esenyurt'ta 'arsızlığın da bu kadarı' diyeceğiniz bir hırsızlık vakası meydana geldi. 2 kişi hırsızlık suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede hırsızlık yaptı. O anlar saniye saniye kameraya kaydedildi. Üstelik çaldıkları çanta polise ait. Öte yandan polis kaçan şüphelilerden birini gözaltına alınarak tutuklandı, diğeri ise aranıyor.

Akıllara durgunluk veren olay İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşandı. Hırsızlık şüphesi ile sevk edildikleri adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 hırsız polisin masa üzerindeki çantasını çalarak kaçtı. Olay sonrası hırsızlardan biri gözaltına alınarak tutuklanırken, polis ekipleri diğer şüpheliyi arıyor. Yaşanan hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GÖZALTINA ALINIP ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDILAR

Esenyurt’ta bir binaya girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen E.D. ve C.B isimli iki şahıs, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edilen şüpheliler, nöbetçi mahkemece Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ADLİYEDEN ÇIKARKAN POLİSİN ÇANTASINI ARAKLADILAR

Daha sonra bir polis memurunun masanın üzerinde bıraktığı ve içinde cep telefonu ve cüzdanının bulunduğu çantasının yerinde olmadığı fark edildi.

1'İ TUTUKLANDI, DİĞERİ ARANIYOR

İzlenilen güvenlik kamerası görüntülerinde çantayı adliyeden salıverilen E.D., C.B.’nin çaldığı belirlendi. Şüphelilerden biri olan C.B. gözaltına alınarak getirildiği aynı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIK ANBEAN KAMERADA

Diğer şüphelinin ise yakalanması için çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, yaşanan hırsızlık anları adliyenin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...