Esenyurt'ta eylemciler marketlere zarar verdi

/ Kaynak: İHA
Esenyurt'ta eylemciler marketlere zarar verdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Esenyurt'ta eylemciler iki marketin camlarını ve kepenklerini kırıp içeri girerek markete zarar verirken, bir kargo şirketine ait bir kamyoneti de yaktı.

Esenyurt'ta Kobani'nin IŞİD tarafından işgal edilmesini protesto eden eylemciler iki marketin camlarını ve kepenklerini kırıp içeri girerek markete zarar verirken, bir kargo şirketine ait bir kamyoneti de yaktı. IŞİD'in Kobani'ye girmesi bahane eden eylemciler, Esenyurt'ta iki farklı market zincirinin şubesini zarar verdi. Bir kargo şirketine ait kamyonu da kullanılmaz hale getirdi. Eylemciler, Esenyurt, Merkez Mahallesi 1167 sokakta bulunan 2 marketin camlarını ve duvarlarını kırarak içeri girdi. Markete giren eylemciler marketleri dağıttı. protestocular daha sonra bir kargo şirketine ait kamyonetini yakarak kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...