Esenyurt Fas Milli Takımı'nı çok sevdi! Portekiz zaferinden sonra coşku dolu anlar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Fas Milli Takımı'nın Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası aldığı her galibiyet İstanbul'un Esenyurt ilçesinde coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Çeyrek final maçında Portekiz'i 1-0 yenerek yarı finale yükselmesi Faslı futbolseverleri ve ilçede yaşayan Suriyeliler'i sevince boğdu. Esenyurt’taki Faslı taraftarlar, sokaklara çıkıp marşlar söyleyerek sevincini paylaştı.

Fas Milli Takımı'nın Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Portekiz'i 1-0 yenerek yarı finale yükselmesi Faslı futbolseverleri sevince boğdu.

Esenyurt’ta da Faslı taraftarlar mutluluğunu paylaşmak için sokaklara çıktı. Ellerine bayraklarını alan taraftarlar, marşlar ve şarkılar söyledi. Esenyurt’taki Faslı taraftarların coşku dolu anları, yine taraftarlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. (İHA)

Esenyurt Fas Milli Takımı'nı çok sevdi! Portekiz zaferinden sonra coşku dolu anlar

https://twitter.com/NaziffK/status/1601634579567165440

https://twitter.com/muharrem_mc/status/1601623578926927873

https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1601627175794659328   

FATİH'TE POLİS MÜDAHALESİ

Fas Milli Takımı'nın Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Portekiz'i 1-0 yenerek yarı finale yükselmesi Faslı futbolseverleri sevince boğdu.

Dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Fatih’te bulunan Faslı taraftarlar da yaşanan galibiyeti kutlamak için caddelere akın etti, meşalelerle kutlama yaptı. Vatan Caddesi’nde bayraklarını açıp marşlar söyleyen kalabalığa, polis ekipleri bir süre sonra müdahalede bulundu.

TAKSİM'DE ÇILGIN KUTLAMA

 Maçın bitiş düdüğüyle Taksim ve İstiklal Caddesi’ne çıkan taraftarlar coşkuyla eğlendi. Fas bayrakları ve atkılarıyla eğlenen taraftarlar, Ronaldo tezahüratları yaparak galibiyeti kutladı. Çevik kuvvet ekipleri Taksim ve İstiklal Caddesi’nde toplanan taraftarları Talimhane Caddesi’ne yönlendirdi. Taraftarlar burada toplanarak dakikalarca eğlendi.

Galibiyeti kutlayan Fas taraftarı Sabrina, “İnşallah Dünya Kupası’nı kazanacağız, hayalimiz. İlk defa Dünya Kupası tarihinde yarı finale kaldık. Bu galibiyet bizim için Dünya Kupası’nı almak kadar değerli. Buraya kadar geldik hedefimiz Dünya Kupası’nı almak istiyoruz” diye konuştu.

Diğer bir Fas taraftarı Zakaria ise, “Sadece bir şey söylemek istiyorum. Biz Fas için kazanmadık. Araplar için Afrikalılar için tüm Müslümanlar için kazandık. İnşallah finale kadar gideceğiz ve kazanacağız inşallah” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...