Eş durumundan atanamayan öğretmene müjde, bugün açıklanacak

Eş durumundan atanamayan öğretmene müjde, bugün açıklanacak

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, eş durumundan dolayı atanamayan öğretmenlerin problemlerini minimize etmeye çalıştıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, eş durumundan dolayı atanamayan öğretmenlerin problemlerini minimize etmeye çalıştıklarını söyledi. Eskişehir'de yaptığı basın açıklamasında, konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Avcı, "Öğretmenlerimizin özellikle eş durumundan ötürü mağdur olmamaları için elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz. Biliyorsunuz bu konuda düzenleme yapıldı. Fakat maalesef hâlâ eş durumundan ataması yapılamamış öğretmen arkadaşlarımız var. Bunların sorunlarıyla çok yakından ilgiliyiz. Arkadaşlarımız şu anda bile bu konu üzerinde çalışıyorlar" dedi. Avcı, çalışmaların bugün akşama kadar bir neticeye ulaşacağını ve sevindirici haberi duyuracaklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...