Erzurum'da metruk binada bir kızı döven öğrenciler gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Erzurum'da erkek arkadaş meselesi yüzünden metruk bir binaya götürülen 12 yaşındaki kız öğrenci diğer kızlar tarafından öldüresiye dövüldü. O anlar bir erkek tarafından videoya kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Gelen tepkiler sonrası harekete geçildi, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. MEB'den açıklama geldi, emniyet de öğrencilerin gözaltına alındığını duyurdu.

Sosyal medyada yer alan ve gündeme damga vuran şiddet videosu ile ilgili harekete geçildi. Erzurum'un Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde yaşanan olayda 12 yaşında olduğu öğrenilen kız öğrenci diğer kızlar tarafından metruk bir binaya götürüldü. Burada önce sözlü sonra fiziksel şiddete maruz kaldı. O anlar ise bir erkek tarafından saniye saniye kaydedildi. Sonrasında bu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve ortalık karıştı. Gelen tepkiler üzerine harekete geçildi. 

Erzurum'da metruk binada bir kızı döven öğrenciler gözaltına alındı

ÖĞRENCİLER GÖZALTINA ALINDI

Kız öğrencilerin kavga ettikleri görüntülere ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince soruşturma başlatıldı. Kimlikleri tespit edilen öğrencilerden olayda dayak yediği iddia edilen kız öğrenci İ.D. (12) ile kavgaya karışan kız öğrenci Ç.D. (12), görüntüleri çekerek sosyal medyada paylaşan erkek öğrenci H.A. (14) ile yanlarında oldukları belirlenen 3 öğrenci daha gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğüne getirilen öğrenciler buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öğrenciler çıkarıldıkları savcılıkça serbest bırakıldı.

Erzurum'da metruk binada bir kızı döven öğrenciler gözaltına alındı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bugün Erzurum'da iki öğrencinin şiddet olayına karıştığı iddiasıyla sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek inceleme ve soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Erzurum'da metruk binada bir kızı döven öğrenciler gözaltına alındı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bahar köç 9 Aralık 2022 14:31

Nasıl serbest bırakılır ya. Bu zulüme uğramış kızı hiç mi dusunmediniz yazik günah izlerken içimiz acıdı onlar simdi gider ergen ergen ooo nolcakki serbest kaldık işte diye birde bunun havasını atacaklar dayak yiyen kız da korkudan okula bile gidemeyecek nasıl adalet bu

Sonraki Haber Yükleniyor...