Erzurum'da 4,9 büyüklüğünde deprem oldu, çevre illerde de hissedildi

Düzenleyen:
Erzurum'da 4,9 büyüklüğünde deprem oldu, çevre illerde de hissedildi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika deprem haberleri Erzurum'dan geldi. Erzurum'da büyüklüğü 4,9 olarak ölçülen deprem oldu. Deprem aynı ölçüde Bingöl'de de hissedildi. Şiddetli depremle sarsılan vatandaşlar kendilerini sokağa attı. İşte son gelişmeler...

Son deprem haberi az önce Erzurum'dan geldi, Türkiye sallandı. Erzurum'da 4,9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem aynı ölçüde Bingöl ve çevrelerinde de hissedildi. AFAD’dan alınan bilgiye göre, saat 23.30’da merkez üssü Erzurum’un Çat ilçesi olan 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.9 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Erzurum'da 4,9 büyüklüğünde deprem oldu, çevre illerde de hissedildi

Bingöl'de de vatandaşlar korku içerisinde kendini dışarı attı.

ERZURUM VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA VAR

Erzurum Valisi Okay Memiş, deprem sonrası can ve mal kaybının olmadığını açıkladı. Memiş,  "İlk belirmelere göre herhangi herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin" dedi.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...