Eruygur, hastaneye kaldırıldı

Eruygur, hastaneye kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri

Şener Eruygur, İstanbul Adliyesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra rahatsızlandı. Eruygur, ambulansla Şişli Etfal Hastenesi'ne kaldırıldı.

Ergenekon davasında, 'darbeye teşebbüs' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Orgeneral Şener Eruygur, İstanbul Adliyesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra rahatsızlandı. Eruygur, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne kaldırıldı. nbsp;Ergenekon davasında 'darbeye teşebbüs' suçlamasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur, tutuklama kararı gereğince konutunun bulunduğu Fenerbahçe Orduevi'nden ambulansla alındı. İstanbul Adliyesi'ne getirilen Eruygur, burada sağlık kontrolünden geçirildi. Eruygur, tutuklama kararının yüzüne okunması için Silivri'de bulunan 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne götürülecekti ancak rahatsızlanınca ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...