Ertem Şener canlı yayında gözyaşlarını tutamadı!

Ertem Şener canlı yayında gözyaşlarını tutamadı!

GÜNDEM Haberleri

Sinan Engin ve 'Beyaz Futbol' programının moderatörü Ertem Şener, Mersin'de yapılan vahşete isyan etti.

Sinan Engin ve Ertem Şener canlı yayında, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bindiği minibüste tecavüze kalkışılıp bıçaklanarak cesedi ormanlık alanda yakılan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın öldürülmesine canlı yayında ateş püskürdü.


"BU P..LERİ OTURTUN KOLTUĞA, VERİN GAZI"
Sinan Engin, "Bunları oğlum da olsa idam edin" derken şu ifadeleri kullandı: "Bu p..leri, şerefsizleri oturtturun koltuğa verin gazı. İdam edin bunları. Çıkarın idamı, annesine babasına da seyrettirin. Sayın Cumhurbaşkanım. Lütfen bunlara idam getirin. Oğlum da olsa idam edin."


''IŞİD'İ KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM AMA...''
Programında moderatörü Ertem Şener ise "Size yalvarıyorum. Bu kızımızın katillerini en ağır şekilde cezalandırın. IŞID'i kesinlikle desteklemiyorum, ama bu katilleri onlara vereceksin, en ağır şekilde eziyet edecekler. Penguenciler, Lemancılar konuşsanıza çizsenize... Alayınız İsrail'ci olmuş. Ulan oğlum erkekseniz bizim karşımıza çıksanıza lan! Şerefsiz haysiyetsiz köpekler gencecik kız o gencecik! Bana bak Barış Atay bu işe siyaseti bulaştırma. Adam gibi ne yazıyorsan yaz. Çok delikanlısın ya..." şeklinde konuştu.


GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Öte yandan Ertem Şener, konuşmasının sonlarında gözyaşlarını tutamadı, izleyicilerden bu durum için özür diledi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...