Eroğlu: Yolsuzluğun üstü asla örtülmez

Eroğlu: Yolsuzluğun üstü asla örtülmez

GÜNDEM Haberleri

Veysel Eroğlu, 17 Aralık'ta başlatılan operasyonların hükümete yönelik bir komplo olduğunu, vatandaşların yüzde 75'inin de bu şekilde düşündüğünü söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir grup gazeteci ile yaptığı sohbette, yasadışı dinlemeler ve operasyonları değerlendirdi. Eroğlu'nun açıklamaları şöyle: "Ben 1994 yılından beri dinleniyorum. İSKİ genel müdürüydüm. Bir sivil polis geldi. 'Dikkatli olun dinleniyorsunuz' dedi. Bugüne dönersek, yaşananlar hepimizi tedirgin ediyor. Bürokratlarla çalışma yaparken, arkadaşlar bir proje veya ihaleyle ilgili 'Şu kadar para kazandık' nbsp;diyor. Ben de onları uyarıyorum. 'Lafı tam söyleyin. Şu ihaleden devlete şu kadar para kazandırdık deyin' diyorum. Çünkü dinleyenler geri zekalı. 'Şu kadar para kazandık' deyince, kendi cebinize zannederler. Vatandaşta, 'bir yolsuzluk varsa Tayyip Bey onlara hesabını sorar' kanaati var ve çok doğru düşünüyorlar. Kimse yolsuzluğun üstünü örttüğümüzü söylemesin, devletin bir kuruşunun hesabını sorarız. Benim bakanlığımda kimse rüşvet yolsuzluk var diyemez. Geçmişte bu yola başvuran kişileri tespit ettik, gerekeni yaptık. Şimdi cezaevindeler. Bunu diğer bakanlıklar ve bakan arkadaşlar için de söylerim. Bu konuda başbakanımız çok hassastır. Rüşvete elini uzatan cehennemliktir."YÜCEL KAYAOĞLU/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...