Ergin: Hataylı'lar tertibi anlıyor

Ergin: Hataylı'lar tertibi anlıyor

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Reyhanlı'daki patlamanın bir tertip olduğunu belirterek, Hataylıların bu tertip girişimlerini algılayacak olgunlukta ve basirette olduklarını söyledi.



nbsp; Adalet Bakanı Ergin, Reyhanlı'daki patlamaların ardından olay yerinde incelemelerde bulunmak üzere bu ilçeye gitti. Hatay'a hareketinden önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ergin, yaşanan patlamalarda 30'u aşkın kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Patlamaların, Hatay halkını bir yere sevk etmek amacıyla gerçekleştirildiğini ifade ederek, Hataylı ve Reyhanlılıların bu tertip girişimlerini algılayacak olgunlukta ve basirette olduklarını söyledi. Geçen 2 yılın bunu çok güzel gösterdiğini ifade eden Ergin, bundan sonra da bu tip tertiplere karşı gerekli sağduyuyla hareket edeceklerine inandığını belirtti. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...