Erdoğan'nın gündeminde Batı Trakya var

Erdoğan'nın gündeminde Batı Trakya var

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras ile biraraya geldi. Görüşmede Batı Trakya'nın ele alandığı bildiriliyor.

Başbakan Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'ya gerçekleştirdiği çalışma ziyareti kapsamında ikili görüşmelerde bulundu. nbsp; Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Hamad Bin Casim bin Cabir es-Sani ve Katar Emiri Şeyh Hamad bin Halife es-Sani ile Katar Emiri'nin sarayı Emir-i Diwan'daki görüşmenin ardından Başbakan Erdoğan, konakladığı otele geçti.

##tgvideo##

Erdoğan, burada ülkesine yatırımcı çekmek için Katar'da bulunan Yunanistan Başbakanı Samaras ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Görüşmede Başbakan Erdoğan'ın Samaras'a Batı Trakya Türklerinin ibadet özgürlüklerine, vakıf kurmalarına, gayrimenkul edinmelerine yönelik uygulanan kısıtlayıcı tedbirler ile Türk azınlığa 240 din öğretmeninin atanmasına dair yasa konusunda da tavsiyede bulunduğu öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...