Erdoğan'ın ziyaret edeceği Diyarbakır'da dikkat çeken afiş

Erdoğan'ın ziyaret edeceği Diyarbakır'da dikkat çeken afiş

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 17.00'de Diyarbakırlılarla buluşacak.Vatandaşlar Erdoğan için kentin girişine "Amed sana, sen Amed'a aşıksın" yazılı afiş asdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Batman ve Diyarbakır'a çözüm süreci çerçevesinde önemli mesajlar vereceği belirtilen ziyaretlerde bulunuyor. Demokratik Bölgesel Partisi'nin tavrı nedeniyle Erdoğan'ın ilk programında Batman ile Diyarbakır Belediye Başkanlığı'nı ziyaret yer almadı. Ancak program bugün son anda değişti. Erdoğan'ın programına Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret de eklendi.Cumhurbaşkanı'nın il gezilerinde standart üç ziyaret yer alıyor. Bunlar valilik, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığını ziyaret olarak sıralanıyor. Erdoğan'ın sabah saatlerinde açıklanan Batman ve Diyarbakır programlarında belediye başkanlığı ziyareti yer almadı.

Erdoğan'ın ziyaret edeceği Diyarbakır'da dikkat çeken afiş

"AMED SANA, SEN AMED'A AŞIKSIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kenti ziyareti öncesi temizlik ekipleri çalışmalarını hızlandırırken, kentin birçok noktasında Türkçe ve Kürtçe afişler asıldı. Afişlerden birinde "Amed sana, sen Amed'e aşıksın" yazısı dikkat çekti.


PROGRAM DEĞİŞTİ
Erdoğan, bugün saat 12.30'da Batman valiliği'ni ziyaret edecek. Saat nbsp; 13.00'te Batman'da toplu açılış törenine katılarak halka hitap edecek. nbsp; Batman'dan Diyarbakır'a geçecek olan Cumhurbaşkanı, saat 15.30'da nbsp; valiliğe ziyarette bulunacak. Erdoğan, saat 17.00'de toplu açılış törenine katılarak halka seslenecek. Cumhurbaşkanı saat 18.30'da ise nbsp; 7. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı'na ziyarette bulunacak. nbsp; DBP'nin tavrı nedeniyle Erdoğan'ın ilk programında belediye nbsp; başkanlığı ziyareti yer almıyordu. Ancak bugün programda bir nbsp; değişiklik yapıldı ve saat 16.15'e Diyarbakır Büyükşehir Belediye nbsp; Başkanlığı'nı ziyaret eklendi. Erdoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye nbsp; Başkanı Gültan Kışanak ile görüşecek. Batman gezisinde ise belediye nbsp; başkanlığı ziyareti yer almadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...