Erdoğan'ın kızına dil uzatan CHP'li vekile Gökçek darbesi

- Güncelleme:
Erdoğan'ın kızına dil uzatan CHP'li vekile Gökçek darbesi

GÜNDEM Haberleri

Melih Gökçek, Başbakan Erdoğan ve kızı Sümeyye hakkında seviyesiz ifadeler kullanan CHP'li Yıldıray Sapan hakkında kritik belgeler ortaya çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan hakkında seviyesiz ifadelerde bulunan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan hakkında bomba iddialarda bulundu. Sapan için "Klavye kahramanı", "Ödlek milletvekili" sıfatlarını kullanan Melih Gökçek, Milletvekili Sapan'ın eşi Sedef Sapan'la evliliğin ilk yıllarında yaşanan kavgaya ilişkin polis ifade tutanaklarını yayınladı. CHP Milletvekili Sapan, gece yarısı saat 02.30 sıralarında attığı "Biri cikip Sumeyye'nin ........ palayla vursa ne olurdu acaba? Farkında mısınız Tayyip'i eskisi kadar sallamıyorlar" tweetlerinden tam bir saat sonra, sahur vaktinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter üzerinden Milletvekili Sapan'a yüklenmeye başladı. İlk tweetinde Milletvekili Sapan'dan "Bu adam" diye bahseden Belediye Başkanı Gökçek, peşi sıra 9 mesaj yazdı. Melih Gökçek, twitter'da Yıldıray Sapan ve eşi Sedef Sapan'ın evliliğini ilk yıllarında aralarında yaşanan ve mahkemeye intikal eden kavgaya ilişkin ifade tutanaklarını yayınladı. Eşi Sedef Sapan'ın ifadesinden bazı cümlelerin sarı keçeli kalemle vurgulandığı tutanak fotoğraflarına Gökçek, "Senden erkek olsa ne yazar", "O söylediğini lafı büker böyle adama iade ederiz" şeklinde yorumlar yazdı.
Mesajlarında Sapan'ı "Klavye kahramanı" ilan eden Gökçek, salvolarına "7. Sulh Ceza 2010/1461 esas nolu karar ile 3 bin TL adli para cezası alıp hükmün açıklanması geri bırakıldı mı yiğidim (!)" mesajıyla devam etti. Sapan çifti arasında yaşanan olayın haberlerinin linklerini de paylaşan Gökçek, son olarak "Ne o yiğidim (!) lafı yiyince ortalıktan kayboldun...ödlek milletvekili olarak ilan ediyorum" yazdı.
İŞTE O BELGE:

nbsp;

Erdoğan'ın kızına dil uzatan CHP'li vekile Gökçek darbesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...