Erdoğan'ın kaldığı yerden... İlk ziyaretini Konya'ya yapacak

Erdoğan'ın kaldığı yerden... İlk ziyaretini Konya'ya yapacak

GÜNDEM Haberleri

İlk mitingini Erdoğan'ın veda ettiği memleketi Konya'da yapacak olan Davutoğlu'nun ilk yurtdışı ziyareti de Erdoğan gibi Kıbrıs'a olacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu seyahatlerine memleketi olan Konya'dan başlıyor. İlk defa "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan" olarak Konya'ya gidecek olan Davutoğlu, Köşk seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 74.6 gibi yüksek bir oy oranıyla destek veren hemşehrilerine teşekkür edecek. TBMM'de pazartesi günü yapılan AK Parti grup toplantısında Davutoğlu'nu coşkulu şekilde destekleyen Konyalıların, Başbakanı aynı coşkuyla karşılamaları bekleniyor. Ziyaret, Erdoğan'ın son mitingini burada gerçekleştirmesi hasebiyle de "kaldığı yerden devam" mesajı taşıyor. Burada bir miting yapacak olan Davutoğlu, aynı gün iş çevreleriyle bir araya gelecek. Başbakan Davutoğlu, ardından baba ocağı olan Taşkent ilçesine geçecek ve pazar gününe kadar temaslarına devam edecek. Davutoğlu, 62. Hükümetin güvenoyu almasının ardından ilk yurtdışı ziyaretlerini tıpkı Erdoğan gibi KKTC ve Azerbaycan'a gerçekleştirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...