Erdoğan'ın iki aracında da Cumhurbaşkanlığı forsu var

Düzenleyen:
Erdoğan'ın iki aracında da Cumhurbaşkanlığı forsu var

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Altunizade’deki Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde kıldı. Erdoğan namaz kılarken dışarıda konvoy düzeni alındı. Arka arkaya park eden 2 makam aracı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Altunizade’deki Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde kıldı. Erdoğan namaz kılarken dışarıda konvoy düzeni alındı. Arka arkaya park eden 2 makam aracı dikkat çekti. İkisinin de plakasında Cumhurbaşkanlığı forsu vardı. Her iki araçta ayrıca Türk bayrağı yer aldı. ABD başkanlarının güvenliği için kullanılan bu yöntem bir süredir Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğünce uygulanıyor. Polise ait zırhlı kobra aracı cami etrafında sürekli tur attı. Özel Harekât polisleri de sabit nöbet tutmak yerine çatılarda dolaşarak görev yaptı. Bu arada Cumhurbaşkanı, babası Ahmet, annesi Tenzile Erdoğan ile 15 Temmuz şehitleri Erol ve oğlu Abdullah Tayyip Olçak’ın Karacaahmet Mezarlığı’ndaki kabirlerini ziyaret etti. 15 dakika kaldığı mezarlıkta dua eden Erdoğan, Fevzi Kılıçarslan için kılınan cenaze namazına da katıldı. Cumhurbaşkanı, oyuncu Hasan Kaçan ve eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun aralarında bulunduğu vatandaşlarla kısa süre sohbet etti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...