Erdoğan’ı evinde ağırladı, Zülfiye nine Togg’a binince gözyaşlarına engel olamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Antalya'daki evinde ağırlayan Zülfiye Ceylan'ın Togg sevinci görenleri duygulandırdı. Zülfiye nine Togg'u görünce gözyaşlarına boğuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı evinde ağırlayan Zülfiye Ceylan'ın Togg sevinci görenleri duygulandırdı. 75 yaşındaki Zülfiye nine Togg'u görünce gözyaşlarına boğuldu.

ERDOĞAN'I EVİNDE MİSAFİR ETTİ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Antalya'nın Kumluca ilçesinde geçtiğimiz yıl Aralık ayında yaşanan sel felaketinde hasara uğrayan iş yerlerini gezen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selden dolayı tahribat uğrayan pide dükkanını ziyaret ederek dükkanda bulunan Zülfiye Ceylan'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.

Bu görüşmeden günler sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zülfiye Ceylan’ın evine misafir olmuştu. Zülfiye nine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hazırladığı pide ve sarmaları ikram ederek, "Çok şükür evimde sevinçle ve mutlulukla ağırladım" sözlerine yer vermişti.

TOGG'A BİNİNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyduğu sevgiyle bir anda Türkiye’nin gündemine gelen Zülfiye Ceylan, ilçede sergilenen ilk yerli ve milli otomobili Togg’u görmek için evinden kalktı geldi. TOGG’a binen Ceylan gözyaşlarını tutamadı. Ceylan’ı vatandaşlar teselli etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...