Erdoğan'dan uçak kazasında ölen mühendisin babasına baş sağlığı

Düzenleyen:
Erdoğan'dan uçak kazasında ölen mühendisin babasına baş sağlığı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'taki yangın söndürme uçağı düşmesi sonucu hayatını kaybeden üç Türk'ten biri olan Oğuz Avşar Aydın'ın babasını aradı. Erdoğan, aileye taziyelerini iletti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden orman mühendisi Oğuz Avşar Aydın'ın Mersin Mut'taki cenaze törenine katıldı. Şehit Eyüp Kahraman Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasın merhum defnedildi. Ardından Güllük Mahallesi'ndeki babaevinde mevlit okundu. Aydın'ın oğlu Bilge, babasının fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü. 

ERDOĞAN'DAN TELEFON 
Aileye başsağlığı dileyen Bakan Pakdemirli, ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı. Erdoğan da telefona mühendisin babası Salih Aydın'ı istedi. Cumhurbaşkanı, babaya "Başınız sağ olsun, Rabb'im taksiratını hasenata tebdil etsin, cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın. İnşallah şehitler safında muamele eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah" dedi.

CUMHURBAŞKANI'NI DAVET ETTİ
Aydın da Erdoğan'a teşekkür ederek "Çok sağ olun efendim. Bugün, vatanın kara bağrına bir yiğit daha yolladık. Bütün aile efradı sizlere selam gönderiyor. Muhterem Cumhurbaşkanı'mız, siz hiç Mut'tan geçmediniz. Sizi buraya davet ediyoruz" diye konuştu. Erdoğan, davet üzerine, "Geçtim ama rastlamamış olabiliriz. İnşallah ilk Mersin ziyaretimde, Tarım ve Orman Bakanı'mıza da söyleyeceğim Mut'a gelelim" cevabını verdi.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...