Erdoğan'dan referandum anketleri açıklaması: Bu hafta belirleyici olacak

Düzenleyen:
Erdoğan'dan referandum anketleri açıklaması: Bu hafta belirleyici olacak

GÜNDEM Haberleri

Kamuoyu araştırmalarına göre "Evet" oylarının yükselişe geçtiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu haftanın belirleyici olacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Anketlerle ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Evet tırmanışa devam ediyor. Kamuyoyu araştırmalarımızdan gelen neticeler bunu gösteriyor. Bu hafta hafta belirleyici olacak." dedi.

Erdoğan açıklamasında şunları ifade etti:

"Evet tırmanışa devam ediyor ben meydanların dilini bilirim. Meydanlar bunu söylüyor. Kamuyoyu araştırmalarımızdan gelen neticeler de bunu gösteriyor. Yarın Bursa'dayım. Öbür gün Balıkesir'deyim. Cuma günü Adana ve Hatay, cumartesi İstanbul, pazar günü İzmir var. Akşamları televizyon programları da devam edecek. İstanbul ve İzmir'de Başbakan ile beraber olacağız. Sayın Bahçeli'nin meydan mitingleri var. Son iki hafta inanıyorum "Evet" tırmanışını daha da arttırarak devam ettirecekdir." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN KONTROLLÜ DARBE İDDİASINA CEVAP

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kontrollü darbe iddialarına da cevap verdi, Erdoğan, "NTV ekranında sesleniyorum; Ey Kılıçdaroğlu dürüssen, haysiyet sahibiysen örtülü darbe girişimiyle ilgili elinde hangi belge varsa açıkla. Açıkla yargıya da yardımcı ol bize de yardımcı ol. Bizler de gereğini yapalım" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...