Erdoğan’dan Putin’e ‘ispat ve istifalı’ mesaj

Düzenleyen:
Erdoğan’dan Putin’e ‘ispat ve istifalı’ mesaj

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris’te liderlerle yaptığı görüşmelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu ve sorularını cevaplandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris’te liderlerle yaptığı görüşmelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu ve sorularını cevaplandırdı. Erdoğan özetle şunları söyledi:
(Putin’in “Türkiye DAEŞ petrolünü alıyor” iddiası): Burada çok çok iddialı bir şeyi  ortaya koyarım. Böyle bir şey ispat edildiği anda bizim milletimizin asaleti şunu gerektirir, ben bu makamda durmam ama Sayın Putin’e diyorum, ‘Sen o makamda durur musun?’ Bu kadar açık konuşuyorum. Bugün (dün) bunu buradaki bazı liderlerle de paylaştım.
Yasal yollarla nereden petrol, nereden doğal gaz alıyoruz, bunların hepsi belli. Terör örgütleriyle bu tür alışverişi yapacak kadar haysiyetsiz değiliz. Bunu da herkes bilmeli.
(Rusya’nın Türkiye’ye yaptırım kararları): Sabırlı olup duygusal davranmayalım. Bütün bunların hepsini görelim. Eteklerde ne kadar taş varsa dökülsün, ondan sonra bizde de varsa birikmiş taşlar, biz de dökmeye başlarız. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...