Erdoğan'dan Kadir İnanır'a 'sert adam' cevabı

Erdoğan'dan Kadir İnanır'a 'sert adam' cevabı

GÜNDEM Haberleri

Akiller Heyeti toplantısında, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan ile Kadir İnanır arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Akiller Heyetinin Başbakan Erdoğan ile yaptıkları toplantıda Gezi Parkı ayaklanmaları da gündeme getirildi. Erdoğan ile sinema sanatçısı Kadir İnanır arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Çözüm Süreci çerçevesinde oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti, Anadolu'da 2 ay süren çalışmalarını tamamladı ve hazırladıkları raporu Başbakan Erdoğan'a sundu. Kadir İnanır'ın, Erdoğan'a üslubunun sert olmasından söz etmesi üzerine, "Sen Kadir İnanır'sın, filmlerindeki rolün ile buradaki durumun aynı mı?" sorusuyla karşılık verdi. Akil İnsanlar heyetinin hazırladığı rapor, dün Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisinde yapılan 4 saat süren görüşmede Başbakan Erdoğan'a sunuldu. Toplantıda Çözüm Süreci, farklı yönleriyle ele alınırken, bazı Akiller tarafından Gezi Parkı ayaklanmaları da gündeme getirildi. nbsp;Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı konusu gündeme getirilince, bu konuya girilmemesini istedi. Erdoğan, "Ben sizin ne düşündüğünüzü biliyorum, siz de benim ne düşündüğümü. Bunun için toplanmadık. Toplantının amacı bu değil. Bugün barış süreci ve gelinen nokta ile yapılan çalışmaları değerlendirelim. Bunun dışında başka konulara isterseniz konuşmayalım" diyerek konu dışına çıkılmasının önüne geçti. nbsp;En ilginç diyalog ise Başbakan Erdoğan ile sinema sanatçısı Kadir İnanır arasında geçti. İnanır, "Burada çok yumuşak konuşuyorsunuz, her zaman böyle konuşsanız" dedi. Yakın çevresindekilerin de takip ettiği diyalog Erdoğan'ın şu sözleri ile devam etti:
"Buradaki sohbet toplantısı, biz bizeyiz. Ama dışarıda topluma konuşmak ayrı. Sen Kadir İnanır'sın, filmlerindeki rolün ile buradaki durumun aynı mı?"
Başbakan Erdoğan, daha sonraki genel sohbet sırasında üslubuna yönelik eleştirilerin bulunması üzerine şunları söyledi:
"Yaşadığımız olaylar bildiğiniz gibi değil. Bilmediğiniz şeyler var. Türkiye üzerinde büyük bir komplo oynanmak istendi. Tabii ki sert konuşacağız. O günleri atlattık Allahın izniyle." (Rotahaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...