Erdoğan'dan Fevzi Kaan'a gülümseten kilo tavsiyesi: 'Annesi bir diyetisyene tabi tut'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri

'İsabella' adlı şarkıyla fenomen olan Fevzi Kaan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'daki gençlerle buluşmasına katıldı. Erdoğan, Fevzi'nin yanaklarından öperek, gülümseten bir tavsiye verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kiloları da vermen lazım, annesi bir diyetisyene tabi tut yahu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'daki gençlerle buluşmasına, küçük fenomen Fevzi Kaan da katıldı. Fevzi'nin şarkısını dinleyen Erdoğan, ardından küçük yıldıza tavsiye de bulundu. Erdoğan Fevzi'ye, "Birazcık kilo vermen lazım değil mi?" dedi. Kameralara saniye saniye yansıyan o anlar herkesi güldürdü.

"BAŞKANIM, SİZ DAHA GÜZELSİNİZ"

Erdoğan, program sonunda, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkıları dinleyerek, "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısına eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Isabelle' şarkısını seslendirmesiyle sosyal medyada ünlenen 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'i de dinledi.

Erdoğan'dan Fevzi Kaan'a gülümseten kilo tavsiyesi: 'Annesi bir diyetisyene tabi tut'
Ailesi de çocuklarının konservatuvarda okumak istediğini belirterek, Fevzi Kaan Türker'e bu yönde ek ders aldırdıklarını ifade etti.

Türker ile sohbet eden Erdoğan, "Birazcık kilo vermen lazım değil mi?" dedi. Türker de kilo vermek için diyetisyene gideceğini söyledi.

Erdoğan'ın "Ama hakkı, boya verir. Ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Şu güzelliğe bak. Allah nazardan saklasın." demesi üzerine Fevzi Kaan Türker, "Teşekkür ederim Başkanım, siz daha güzelsiniz." karşılığını verdi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...