Erdoğan'dan, BM'ye Mısır telefonu

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'dan, BM'ye Mısır telefonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ile dün akşam yaptığı telefon görüşmesinde Mısır'ı konuştu.

Başbakan Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ile görüştü. Erdoğan görüşmede, Mısır'da sivil iradeyi yok sayan darbe neticesinde demokratik sürecin askıya alınmasından duyduğu kaygıyı dile getirdi. nbsp;Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ile dün akşam bir telefon görüşmesi yaptı. nbsp;Görüşmede, Mısır'daki darbe ve akabinde yaşanan gelişmeler ele alınırken, Başbakan Erdoğan, Mısır'da sivil iradeyi yok sayan darbe neticesinde demokratik sürecin askıya alınmasından duyduğu kaygıyı dile getirdi. nbsp;Erdoğan, Mısır'da tarafların aklıselim ile hareket etmelerinin, her türlü şiddet, çatışma ve tahrikten uzak durmalarının önemine dikkati çekerek, ülkede en kısa sürede seçimlere gidilmesinin ve halkın iradesine saygı çerçevesinde sivil yönetimin bir an önce tesis edilmesinin önemli olduğunu vurguladı. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...