Erdoğan'dan Avrupa'ya zehir zemberek sözler!

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Avrupa'ya zehir zemberek sözler!

GÜNDEM Haberleri

AB Adalet Divanı'nın başörtüsü yasağına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sıkıysa kipayı da yasaklasana..." dedi.

Eskişehir'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda'ya zehir zemberek sözlerle yüklendi. Hollanda'nın Türkiye'ye uyguladığı faşist uygulamalar sonrası seçimler bittikten sonra u dönüşü yapmasına değinen Erdoğan, "Oturur bir kahvaltı yaparız yemek yeriz diyorlar.Geç onları geç! Terbiyesizliğe bak,hale bak sen dalga mı geçiyorsun? Sen kendi çıkarın için her türlü haydutluğu yapacaksın. Ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksin. Bu ülke kendine dostluk edene nasıl vefa ve dostluk ediyorsa. Bu ülkeye düşmanlık edene de bedelini ödetmek zorundayız. " dedi.

Hollanda'nın uygulamalarının karşılıksız kalmayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim ülkemin bakanına kapıyı kapatanlara bizim de kapılarımız kapalıdır. Benim bakanıma uçuş yasağı getirenlere bundan sonra bizim de uçuş yasağımız vardır. " dedi.

Erdoğan Avrupa'nın başörtüsü yasağı içinse "Şimdi ne yapıyorlar? Başörtüsünü yasaklıyor. Neymiş özgürlükmüş? Demokrasiymiş! Sıkıysa kipayı da yasaklasana? Biz bunlardan bıktık, bıktık!" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...