Erdoğan'a en büyük alkış onlardan

Erdoğan'a en büyük alkış onlardan

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın Suriye ağırlıklı konuşması, tam 54 dakika sürdü. Konuşmada, "Türkiye'nin dostluğu ne kadar değerliyse herkes bilsin ki Türkiye'nin gazabı da o kadar şiddetlidir" cümlesi, en çok alkış alan bölüm oldu. Erdoğan'ın sözleri salondakiler ve AK Parti Grubu'nu ziyaret vesilesiyle locada bulunan Kuveyt heyeti tarafından da alkışlandı.

Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Grup toplantısında Suriye'nin Türk jetini düşürmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar, İngilizce ve Arapça simültane tercüme yapılarak tüm dünyada canlı yayınlandı. nbsp;

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

EN ÇOK ALKIŞI ALDIĞI AN
AK Parti'nin yasama yılının son grup toplantısında Başbakan Erdoğan'ın Suriye ağırlıklı konuşması tam 54 dakika sürdü. Erdoğan, konuşmasını dost ve kardeş ülke halklarını selamlayarak bitirdi.

-Erdoğan'ın tarihi konuşması İngilizce ve Arapca'ya çevrildi. Erdoğan'ın en son Mavi Marmara olayına ilişkin yaptığı grup konuşması 1 Haziran 2010'da 3 dilde yayınlanmıştı.

- Konuşmada, "Türkiye'nin dostluğu ne kadar değerliyse herkes bilsin ki Türkiye'nin gazabı da o kadar şiddetlidir" cümlesi, en çok alkış alan bölüm oldu. nbsp;

-Erdoğan'ın sözleri salondakiler ve AK Parti Grubu'nu ziyaret vesilesiyle locada bulunan Kuveyt heyeti tarafından da alkışlandı.

-Erdoğan, alkışlar ve sloganlar nedeniyle konuşmasına zaman zaman ara vermek zorunda kaldı. nbsp;

-Erdoğan, parlamentonun 1 Temmuz'da tatile gireceğine işaret ederek, milletvekillerine çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

-Erdoğan, AK Parti milletvekillerinin yaklaşan ramazan ayını da tebrik etti.

-Erdoğan'a grup toplantısı sonrasında İstanbul Taksiciler Odası tarafından korsan taksi düzenlemesi nedeniyle teşekkür plaketi sunuldu. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...