Erdoğan "Ya Allah" dedi! Küçük kız acele etti! Kurdele kesiminde gülümseten anlar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, toplu açılış töreninde kurdeleyi erken kesen küçük kıza verdiği tepki yüzleri güldürdü. Erdoğan, “Ya Allah… Dur da bir dur, niye bu kadar acele ettin" sözleriyle küçük kıza seslendi.

Rize’de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile küçük kız arasında gülümseten anlar yaşandı.

"NİYE BU KADAR ACELE ETTİN?"

Açılış töreninde yaptığı konuşmanın ardından kurdele kesme merasimine katılan Erdoğan'ın kurdeleyi erken kesen küçük bir kız çocuğuna verdiği tepki yüzleri güldürdü. Erdoğan, küçük kıza dönüp “Ya Allah… Dur da bir dur, niye bu kadar acele ettin" dedi.

DEMİRTAŞ'A SELAM GÖNDEREN ÖZEL'E TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki lider değişimine ilişkin ilk yorumunu yaptı. CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel'in de teröristlere selam söylediğini aktaran Erdoğan, “Al birini, vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Yok.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına da tepki gösterdi. “Gazze’de tüm dünyanın gözünün önünde işlenen katliamların durdurulması bizim boynumuzun borcudur.” diyen Erdoğan, katliamı gerçekleştirenlerin yüzüne suçlarını haykırmanın, tarihe karşı bir sorumluluk olduğunu söyledi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...