Erdoğan Tekirdağ'dan sinyali verdi: Ekonomi ve hukukta reform dönemi başlatıyoruz

Düzenleyen:
Erdoğan Tekirdağ'dan sinyali verdi: Ekonomi ve hukukta reform dönemi başlatıyoruz

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz" dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Kongresine katılann Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşma mecburiyeti hiç olmadığı kadar gerekli hale gelmiştir. Ülkemizi 2023 vizyonuyla buluşturan parti olarak bu hedefleri hayata geçirmek yine bizim görevimizdir. Sadece bunanla kalmayacak bizden sonraki nesillere de güçlü bir 2053 vizyonu miras bırakacağız. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki AK Parti'nin kaderiyle ülkenin kaderi adeta birbiriyle bütünleşmiştir. AK Parti kaybederse Türkiye'nin belirsizlik, istikrarsızlık, siyasi ve mali boyunduruk çukuruna yuvarlanacağı, Türkiye kaybederse de AK Parti'nin yerle yeksan olacağı gerçeğiyle karşı karşıyayız. Bu bakımdan AK Parti'nin başarısı için çalışmak adeta milli bir görev haline gelmiştir" dedi.

Erdoğan teşkilatı da "Kerameti kendimizde görüp milletten yüz çevirip ülkeyi büyütme vazifesini bıraktığımızda artık bu partinin misyonu bitmiş demektir" sözleriyle daha fazla çalışmaya davet etti.

"Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz"

"Türkiye'yi vesayetle, terörle, darbeyle siyasi ve sosyal kaos denemeleriyle istedikleri çizgiye getiremeyeceklerini görenler, ekonomimize de saldırmışlardır" diyen Erdoğan "Ülkemizde ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz. Önceliğimiz şüphesiz ki enflasyonu süratle tek haneli rakamlara, ardından orta vadeli programımızdaki seviyelere çekmektir" ifadesini kullandı.

Ardından İsmail Fehmi Cumalıoğlu Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı burada yaptığı konuşmada da "Biz birileri gibi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sağa, sola değil, yabancı medya organlarına hiç değil, doğrudan milletimize anlatıyor, milletimizin icazetini arıyoruz. Ülkemizle ilgili meselelerimizi de yine milletimize danışıyor, onlarla istişare ediyoruz. Seçim meydanlarında ne söz verdiysek göreve geldiğimizde onları tek tek hayata geçirmenin çabası içindeyiz. Girdiğimiz her seçimde bize görev veren, yetki veren, sorumluluk yükleyen vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için ter döküyoruz" dedi.

Şehir Hastanesi her bakımdan şehrimizin iftihar kaynağı olacak bir eserdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi iradesini korumak için tanklara meydan okuyan bu milletin oyunu bir torba kömüre, bir paket makarnaya satmayacak kadar şerefli, onurlu, haysiyetli bir millet olduğunu bir türlü anlayamadılar. Eski Türkiye bakiyesi bu elitist, bu kibirli zihniyetin son günlerde yeniden hortladığını görüyoruz. Unvanı kimi zaman gazeteci, kimi zaman sanatçı, kimi zaman akademisyen, kimi zaman da siyasetçi olan bu kifayetsiz muhterisleri artık biz de milletimiz de çok iyi tanıyoruz. Biz bunlara rağmen ülkemize hizmet vasıtası olarak gördüğümüz siyaseti milletin arasında, yine milletimizle birlikte yapmayı sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...