Erdoğan noktayı koydu: Bu hafta neticelendirilecek

Düzenleyen:
Erdoğan noktayı koydu: Bu hafta neticelendirilecek

GÜNDEM Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin'i Külliye'de karşıladı. İki lider yaklaşık 1 saat başbaşa görüştü. Görüşmenin ardından yapılan basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400'ler konusunun bu hafta sonuçlandırılacağı bilgisini verdi.

ERDOĞAN İLE PUTİN GÖRÜŞMESİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmi törenle karşıladı. İki liderin başbaşa ve heyetlerarası görüşmesi ise saat 19:15'te başladı.

GÜNDEMİN BİRİNCİ MADDESİ KUDÜS

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirecekleri görüşmelerde, Türkiye ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra başta Kudüs konusundaki son gelişmeler ile Suriye'deki durum, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

GÖRÜŞMEDEN SONRA KAMERALARIN KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Erdoğan ve Putin, yaklaşık 1 saat süren bir başbaşa görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan ve Putin'in basın toplantısı yapması bekleniyor. Putin, temaslar ve basın toplantısının ardından Türkiye'den ayrılacak.

"S-400 KONUSU BU HAFTA NETİCELENDİRİLECEK"

Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

S-400 konusunda da ilgili arkadaşlarımız, gerekli çalışmayı yapmak suretiyle bu hafta içinde bir araya gelip konuyu neticelendireceklerdir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...