Erdoğan muhataplarını uyaracak, Esad sorumluluktan kaçamaz

Erdoğan muhataplarını uyaracak, Esad sorumluluktan kaçamaz

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'ın, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nun dünkü toplantısından önce, Suriye'nin kimyasal silahlarını teslimine ilişkin gelişmeleri değerlendirdiği öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nun dünkü toplantısından önce, Suriye'nin kimyasal silahlarını teslimine ilişkin gelişmeleri değerlendirdiği öğrenildi. Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın elindeki kimyasal silahları Rusya'ya vererek sorumluluktan kaçamayacağını vurguladı. Esad yönetiminin bir an önce görevden ayrılması gerektiği yönündeki politikanın altını çizen Başbakan'ın, ortaya atılan formüllerin Esad yönetimine zaman kazandırmaktan başka bir anlam taşımadığını söylediği ifade edildi. Geçmişte de benzer adımlarla Esad yönetimine zaman kazandırıldığı ve katliamların birbiri ardına geldiği hatırlatmasını yapan Başbakan Erdoğan ve kurmaylarının, "Caydırıcılıktan vazgeçilmemeli" diyerek muhataplarını uyaracağı kaydedildi.
Oğuzhan Şahin ANKARA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...