Erdoğan, İzlanda maçını makam aracında izledi

Düzenleyen:
Erdoğan, İzlanda maçını makam aracında izledi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzlanda'ya yenilerek Dünya Kupası umutlarını söndürdüğümüz maçı makam aracında canlı takip etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için kampın yapılacağı Afyonkarahisar'daki otele geldi.

MADURO İLE YEMEKTEN SONRA UÇAKLA GİTTİ

Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro onuruna Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen yemeğin ardından "ANA" uçağı ile saat 22.00'de Afyonkarahisar'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan da kente geldi.

İZLANDA MAÇINI CANLI İZLEDİ

Otele girişi sırasında Erdoğan'ın, makam aracında bulunan televizyon ekranından A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde İzlanda ile yaptığı maçı izlediği dikkati çekti. Erdoğan'ın yarın sabah yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak toplantı, pazar günü öğleden sonra değerlendirme konuşmasıyla sona erecek.​

 

Erdoğan, İzlanda maçını makam aracında izledi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...