Erdoğan: Hakaret edeni davet etmek zorunda değilim

- Güncelleme:
Erdoğan: Hakaret edeni davet etmek zorunda değilim

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te gazetecilerin AK Parti Kongresi'nde bazı basın kuruluşlarına akreditasyon yapılmamasına yönelik eleştirileri hatırlatmaları üzerine, bu basın kuruluşlarının kendilerine sürekli hakaret ettiğini belirterek, "Davet etmek zorunda değilim" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te gazetecilerin AK Parti Kongresi'nde bazı basın kuruluşlarına akreditasyon yapılmamasına yönelik eleştirilere cevap verdi. Erdoğan, "Gayet netim. Burada herhangi bir savunma içerisinde değilim. Bize sürekli olarak hakaret eden, her türlü saygısızlığı sürekli olarak gösterenleri, ben de kendi özel böyle bir günümüze davet etmek zorunda değilim. Bundan dolayı da davet etmedik. Olay bu kadar basittir. nbsp;Yani bu işi bu kadar seviyorlarsa zaten bunca televizyonlar yayınladılar. Oradan takip eder, gerekli değerlendirmeleri yine yaparlar. Yani sadece onların şeyi; Arena'ya girememişlerdir olay budur." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...