Erdoğan, Erol Olçok'ın mezarını ziyaret etti

Düzenleyen:
Erdoğan, Erol Olçok'ın mezarını ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz'da şehit edilen Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un mezarlarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını  Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nden Karacaahmet  Mezarlığı'na geldi. Erdoğan, burada annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan ile  Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi esnasında  Boğaziçi Köprüsü'nde şehit edilen Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un  mezarlarını ziyaret etti.

Daha sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'ne  geçen Erdoğan, burada cuma namazını kıldı. Erdoğan, Fevzi Kılıçarslan için  kılınan cenaze namazına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

Sinema oyuncusu Hasan Kaçan ve eski Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim  Hacıosmanoğlu'nun aralarında bulunduğu vatandaşlarla kısa süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra camiden ayrıldı.
Erdoğan, Erol Olçok'ın mezarını ziyaret etti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...