Erdoğan: Bugün 25 Mart hani bir şey oldu mu?

Erdoğan: Bugün 25 Mart hani bir şey oldu mu?

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, 25 Mart'ta yeni kaset yayınlanacak iddiaları için, "Bugün ayın 25'i ne oldu, bir şey oldu mu? Yarın 26'sı yine bir şey olmayacak." dedi.

Başbakan Erdoğan, hafta sonu yapılacak yerel seçimlerin genel seçim havasına girdiğini söyledi. 25 Mart'ta yeni kasetler çıkacak iddiasıyla ilgili Erdoğan, "Bunlar 25 Mart diyerek bu güveni sarsmanın gayreti içerisindedir. Bir köşe yazarı bu hafta kaos haftası olacak diyor. Bu ahlaksızlıktır." dedi.

"YARIN DA BİR ŞEY OLMAYACAK"

'25 Mart' söylemine de değinen Erdoğan, "Burada görünen gerçek şu; bunların hepsi hayal. Bu ülkenin ekonomisini sarsmak isteyen bir yandadır biz bir yandayız. Bu kalemler 12 yıldır aynı şeyi yazdılar. Biz hiçbir zaman Mali disiplinden taviz vermedik. İstikrardan, güvenden taviz vermedik. Şimdi bunlar 25 Mart diyerek bu güveni sarsmanın gayreti içerisindedir. Bir köşe yazarı bu hafta kaos haftası olacak diyor. Bu ahlaksızlıktır. Yatıyorlar kalkıyorlar kaos üzerine... Bugün ayın 25'i ne oldu, bir şey oldu mu? Yarın 26'sı yine bir şey olmayacak" ifadelerini kullandı.

NTV

BAŞBAKAN ERDOĞAN: BU İŞİN ARKASINDA YOUTUBE VAR - TIKLA İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...