Erdoğan: Benim dünyamda Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var hayatımın dönüm noktalarından biriydi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan: Benim dünyamda Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var hayatımın dönüm noktalarından biriydi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nden, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Ülkemiz ve Trakya için hayırlı bir açılış yapıyoruz. Benim dünyamda Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var, hayatımın dönüm noktalarından biriydi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nden, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'nın açıklamalarından satır başları:

Pınarhisar ve Çakılı çevre yollarının bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 71 km'lik projenin önemli bir parçasını oluşturuyor. Ayrıca Bulgaristan'a giden trafiğin yükünü çeken bu güzergah üzerindeki yolların önemli bir kısmını tamamladık.

Yaklaşık 7.5 km'lik Pınarhisar ve 3 km'lik Çakıllı Çevreyollarıyla birlikte projenin 22 km2'lik kısmını hizmete vermiş oluyoruz.

BÜYÜK TASARRUF SAĞLAYACAK

Günlük trafiği 7 bin aracı bulan bu yoldaki seyahat süresinin 78 dakikadan 45 dakikaya inmesiyle vakitten yılda 93 milyon lira akaryakıttan 35 milyon lira tasarruf edilecek. Karbon emisyon miktarı 7 bin tondan fazla azalacak.

Bölgenin ekonomik ve kültürel dinamizminin artmasına katkıda bulunacak. Neresinden bakarsanız bakın ülkemiz ve Trakya için hayırlı bir hizmetin açılışını yapıyoruz. Benim dünyamda çevreyoluna açtığımız Pınarhisar'ın ayrı bir yeri var. Pınarhisar hayatımdaki en önemli dönüm noktalarından birini yaşadığım ilçedir. Vesayetin hukuk oyunlarıyla çarptırıldığımız hapis cezasıyla İBB görevinden haksız yere ayrıldıktan sonra cezanın infazı için Pınarhisar'a geldik.

11 YIL BAŞKANLIĞIMA 8 YIL CUMHURBAŞKANLIĞIMA ŞAHİT OLDULAR

Recep Tayyip Erdoğan'a Belediye Başkanlığını çok görenler 11 yıl başbakanlık, 8 yıla yakındır da cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek zorunda kaldı. Pınarhisar cezaevini milletimizle daha sıkı kucaklaşmak kendimiz geliştirmek geleceğe hazırlamak için bir taş medreseye dönüştürdük.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...