Erdoğan Ankara'da toplu açılış yaptı

Erdoğan Ankara'da toplu açılış yaptı

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde konuşuyor.

Başbakan Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Bugün açacağımız tesislerimizle Ankara'nın trafik sorunu kalmayacak. Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız 576 okulun bahçesini Türk figürleriyel donattı. Ona, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.
Bu bir aşk işidir. Bu yapacakları sayacak değilim. nbsp;Siz bunları yaşıyorsunuz. Her zaman söylüyorum Eşker ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri.
2 daha yeni Metro istasyonu geliyor. Toplu taşımaya farklı bir boyut getireceğiz.
Uzun ince bir yoldayız dedik. Bu yolda gece gündüz demedik yürüdük.
Aşkla, zevkle, heyecanla yürüdük. Bizim bu ülkede ideallerimiz var. Hayallerimiz var. Muasır medeniyetlere çıkma azmimiz var. Bu güzel ülkemizin güçlenmesini istemeyenler var. Onlara rağmen büyüyor ve güçleniyoruz.
15-20 yıl önce bir Ankara vardı. Şimdi bir Ankara var. O zamanki Ankara'yı düşünün. Metroyla bu dönemde tanıştı. Dik duracağız diklenmeyeceğiz. Bu heyecanı, bu aşkı ancak yaşayan bilir. İş yapanla sadece laf üretini ancak millet bilir.
11 yıldır bakanlıklarımızla, belediyelerimizle Türkiye'yi kalkındırmanın hedefindeyken birileri de sürekli ayağımıza çelme takmaya çalışıyor.
Bizim milletle olan diyaloğumuzu hazmedemeyenler var. Türkiye'nin huzura, kardeşliğini istemeyenler var.
Türkiye'den uzun yıllardır aldığı faizi şimdi alamayanlar bu tezgahı tertipliyor.


#
#
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...