ERDEMİR'de toplu sözleşme sevinci

/ Kaynak: AA
ERDEMİR'de toplu sözleşme sevinci

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türk Metal Sendikası, 4 bin 800 çalışanı ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) yönetimiyle anlaşmaya vardı

Türk Metal Sendikası, 4 bin 800 çalışanı ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) nbsp;yönetimiyle anlaşmaya vardı. Türk Metal Sendikasından yapılan yazılı açıklamada, sendikanın izlediği kararlı tutum sonucu işverenle anlaşmaya varıldığı, işçilerin önemli bir sözleşmeye sahip olduğu belirtildi. Sözleşmeyle 1 Eylül 2012 ile 31 Ağustos 2013'te çalışanlara yüzde 11 zam uygulanacağı kaydedilen açıklamada, aynı dönemler için sosyal yardımlarda da yüzde 15 iyileştirme sağlandığı ifade edildi. Açıklamada, görüşmelerin ERDEMİR işçilerinin arzu ettiği şekilde sonuçlanmasıyla sendikanın aldığı grev kararının kaldırıldığı bildirildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...