Enver Ağabey'in hatırasına onur ödülü

Enver Ağabey'in hatırasına onur ödülü

GÜNDEM Haberleri

Türkiye-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Cemiyeti, KKTC ile iş birliğinin gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı merhum Enver Ören'in hatırasına ödül verdi.

Türkiye-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Cemiyeti, KKTC ile iş birliğinin gelişmesine katkıda bulunan merhum Enver Ören'e onur ödülü verdi. Türkiye-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Derneği'nin Kağıthane Kültür Merkezi'nde düzenlediği organizasyon büyük ilgi gördü. Törene, AK Parti milletvekili Fatih Han Ünal'ın yanı sıra Kıbrıs gazileri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Dernek Başkanı Rüşat Aydoğan, "KKTC'nin devlet olarak tanınması için demokratik mücadelemize devam ediyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak Türk tarafının haklılığını haykırmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Türkiye-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İşbirliği Derneği; İki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunan merhum Enver Ören'in hatırasına İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'e "onur ödülü" verildi. nbsp;


nbsp;Ahmet Mücahid Ören adına ödülü, Avrupa Baskıları Koordinatörümüz Ali İbrahimoğlu, Cemiyet Başkanı Rüşat Aydoğan ve KKTC İstanbul Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Sevgi Gürpınar'dan aldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...