Enkazdaki ses ekipleri harekete geçirdi: Anne ve oğlu 150. saate sağ olarak kurtarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

6 Şubat'ta yaşanan felaketten en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu. Enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ederken Hatay’da ekipler, felaketin 150’nci saatinde enkaz bölgesinde ses duyunca hemen harekete geçti. Çalışmaları hızlandıran ekipler bir anne ve oğlunu sağ olarak enkazdan kurtardı.

10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlk günden itibaren deprem felaketinin yaşandığı bölgede olan Pendik Belediyesi Arama kurtarma ekipleri (PEAK) 7. günde 150 saat sonra Hatay Antakya Ürgenpaşa Mahallesi Şehit Turan Caddesi Ali Sayar Meslek Lisesi karşısındaki bir enkazda ses duydu.

Harekete geçen ekipler ve diğer arama kurtarma ekipleri hemen olaya müdahale etti. Saat 09.20’de ilk olarak küçük Ömer, ardından da annesi enkazdan sağ çıkarıldı.(İHA)

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...