Enkazda anne ve iki çocuğunun cesedi bulundu, baba yaralı kurtarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enkazda anne ve iki çocuğunun cesedi bulundu, baba yaralı kurtarıldı

GÜNDEM Haberleri

Deprem geride acılar bırakmaya devam ediyor. Adıyaman'da yıkılan 8 katlı bina, bir aileyi parçaladı. Nazif Kuzu adlı bir vatandaş, enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. Ancak eşi Hülya Kuzu ve çocukları Derin ile Derya onun kadar şansı olamadı. Anne ve evlatlarının cansız bedenine ulaşıldı.

Adıyaman Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 8 katlı bina, yaşanılan 7,7 büyüklüğünde depremde yerle bir oldu. Ardından enkazda arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Ekipler, 37 saat sonra binada oturan Kuzu ailesine ulaştı.

BABA YARALI, EŞİ VE ÇOCUKLARI ÖLÜ BULUNDU

Baba Nazif Kuzu yaralı halde bulundu. 44 yaşındaki eşi Hülya Kuzu ile küçük çocukları Derin ile Derya'nın ise cansız bedeni çıkarıldı. Nazif Kuzu, ailesini kaybettiğinden habersiz şekilde hastaneye götürüldü. Anne ile evlatlarının cesetleri morga kaldırıldı.

"ENKAZDA 9 KİŞİ DAHA VAR"

Aynı binanın enkazından 2 kuzeninin kurtarılmasını bir genç, dün sabahtan beri beklediklerini söyledi. Şu ana kadar 9 kişinin canlı olarak çıkarıldığını belirten genç "Bugün bir kişi daha canlı kurtarıldı. 9 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldı. İçeride 9 kişi daha var. Fakat artık hiçbirinden ses gelmiyor" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...