Enkaz altında yardım çığlığı... 'Arkada kardeşim var'

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen illerden biri olan Diyarbakır'da bazı vatandaşlar göçük altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri ve gönüllü vatandaşların ulaşmaya çalıştığı depremzedelerden enkaz altındaki iki genç, arkada sıkışan kardeşleri için yardım istedi.

Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen 7.4'lük büyük depremin ardından yıkılan binalardaki enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Diyarbakır Bağlar'da yıkılan bir binanın altında kalan aile fertleri kendilerini kurtarmaya gelenlerle iletişime geçti. Deprem altında yardım bekleyen bir genç, "Ablamın durumu iyi. Kardeşim de arkamda. Kardeşimden ses geliyor" diyerek yardım istedi.

"ABLAM, KARDEŞİM VE BEN BURDAYIZ"

Bağlar'da depremde yıkılan binanın altında kalanlar olduğu bildirildi. Bunun üzerine bölge sakinleri seferber oldu. Enkaz altında görüntülenen bir genç, "Ablam, kardeşim ve ben buradayız. Kardeşim tepki veriyor. Ses geliyor." dedi.

Kurtarmaya gelenlerle enkaz altındaki gencin konuşması an be an kameraya yansıdı. Deprem bölgesinde enkaz üzerinde yoğunluk olmaması, kurtarma ekiplerine destek olunması istendi.

(İHA)

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...