Enkaz altında gözyaşları içinde helallik istedi! "Kimsenin hakkını koymayın bende" diyen kadın ve ailesi kurtarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası enkaz altında kalan bir aile, video çekip helallik istedi. Borcu olan kişileri söyleyip "kimsenin hakkını koymayın bende" diyen kadın, herkesi ağlattı. 5 kişilik aile, enkazdan 9 saat sonra çıkarıldı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler sonrası bölgede binlerce bina yıkıldı, vatandaşlar enkaz altında kaldı. Enkaz altında kalan birçok kişi telefon ve sosyal medya yardımıyla hayatta olduklarını belirtip konumlarını paylaşırken, bir ailenin çektiği video ise herkesi ağlattı.

Depremin ilk günü çekilen video, günler sonra gündem oldu. 5 kişilik aile, enkaz altında cep telefonu ile kendilerini kayda aldı. Evin annesi olduğu belirtilen kadın, önce oğullarını sonra da kocasını kameraya gösterdi.

Sonrasında kendisini çekmeye başlayan kadın ağlayarak helallik istedi. “Hakkınızı helal edin, bir sürü insanın bende hakkı vardır. 2 bin 500 TL borcum var” diyen kadın, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

9 SAAT SONRA KURTARILDILAR

Görüntülerin üzerinden çok geçmeden o aileye ulaşıldı. O anları da kayda alan kadının ve ailesinin, 9 saat sonra enkazdan çıkarıldığı öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...