Engeline rağmen çalışmaktan vazgeçmiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Engeline rağmen çalışmaktan vazgeçmiyor

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de yürüme engelli bir vatandaş para kazanmak için geri dönüşüm işçiliği yapıyor. Vatandaşın hayranlıkla baktığı işçi evin geçimine katkıda bulunmak için çalıştığını belirtti.

Eskişehir’de yürüme engeli olmasına rağmen plastik toplayarak geçimini sağlamaya çalışan azimli vatandaş, görenlerin takdirini kazandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Odunpazarı İlçesi Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi’nde ekmek parası kazanmak için çabalayan engelli geri dönüşüm işçisi dikkatleri çekti. Doğuştan yürüme engelli olmasına rağmen çalışmaktan vazgeçmeyen azimli vatandaş, koltuk altı bastonlarıyla birlikte yanında taşıdığı bebek arabasıyla plastik toplamak için iş başına çıktı. İsmini açıklamayan, evde 5 kardeşi olduğunu belirten ve evin geçimine katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını söyleyen engelli vatandaş, kararlılığıyla görenlerin takdirini topladı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...