En uzun üçüncü köprüyü Erdoğan açtı

En uzun üçüncü köprüyü Erdoğan açtı

GÜNDEM Haberleri

"Temeli at ortada bırak, bizim kitabımızda böyle şey yok. İşte 2012-2015. Ama birileri çıkıyor kurusıkı atıyor."

Adıyaman-Kahta-Siverek ve Diyarbakır'ı birbirine bağlayan Türkiye'nin en uzun 3. asma köprüsü Nissibi'yi temelini de atan isim olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açtı. Her iki yönde ikişer olmak üzere toplam dört şeride sahip 610 metre uzunluğundaki köprünün açılış töreninde konuşan Erdoğan, özetle şunları söyledi: "Burada ben burada farklılık görüyorum. Burada eski Türkiye var ama tam ortadan da yeni Türkiye geçiyor. Öyle temeli at ortada bırak, bizim kitabımızda böyle şey yok. İşte 2012-2015. Başlarız, tarih veririz, bitiririz. Birileri çıkıyor bakıyorsunuz aman yarabbi kurusıkı atıyor. Kaynak Diyanet İşleri Başkanı'nın Mercedes'i diyorlar. Altlarında spor arabalardan geçilmiyor ha. Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde diyanet işleri başkanımızla alakalı olacak. nbsp;
HDP ne diyor? Bizim Kabe'miz Taksim'dir diyor. Bizim tek Kabe'miz var o da Mekke'de. Şahsımla alakalı sultandır diktatördür diyor. Elhamdülillah ne sultan oldum ne diktatörlüğe merak sardım. Ve başbakanlığım döneminde de cumhurbaşkanlığı döneminde de bizim ne yaptığımız bellidir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...