En tehlikeli firari

Düzenleyen:
En tehlikeli firari

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan’ın kaldığı otele saldırdıktan sonra aranan hainlerden Astsubay Zekeriya Kuzu’nun en tehlikeli firari olduğu ve çatışmaya girebileceği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldıran hainler başarısız olunca Marmaris merkezin yanı sıra ormanlık alana kaçtı. Erdoğan’a yönelik saldırıdaki en önemli isimlerden biri, Hava Astsubay Zekeriya Kuzu. Polisin araştırmalarından ve gözaltındaki MAK timi askerlerinin verdiği ifadelerden, saldırıyı Tümgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’le birlikte cemaatin Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndaki ‘imamı’ olan MAK timi komutanı Zekeriya Kuzu’nun organize ettiği belirlendi. Firariler içerisindeki ‘en tehlikeli kişi’ olduğu, çatışmaya girebileceği uyarısında bulunulan Astsubay Kuzu’nun üsteki konumunun detayları da ortaya çıktı. Zekeriya Kuzu’nun astsubay rütbesine olmasına rağmen cemaat üyeleri arasında üs komutanı gibi görüldüğü, lakabının da ‘paşa’ olduğu öğrenildi.

En tehlikeli firari

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...