Emniyet şeridini kullanan yandı

Emniyet şeridini kullanan yandı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul polisi, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere göz açtırmıyor. Yeni yılın ilk 2 haftasında, 70 bin kişiye 7 milyon lira para cezası uygulandı. Bu cezaların büyük kısmının, emniyet şeridini ihlal eden sürücülere kesildiği belirtildi.

nbsp;İstanbul polisi, yeni yılın ilk ayında iki haftada 70 bin kişiye 7 milyon lira ceza kesti. Trafik kurallarını ihlal eden ve kameralara yakalanan sürücüleri tek tek tespit eden polis kimsenin gözünün yaşına bakmadan ceza kesti. Cezaların büyük bölümünün emniyet şeridi ihlalleri olduğu ve özellikle sabah ve akşam saatlerinde polislerin nöbette olduğunu duyurdu. Yeni yılla birlikte para cezaları da arttı. Emniyet şeridi ihlalinin cezası 77 lira oldu. Emniyet şeridine giren ve ceza kesilen sürüceler ise kendilerini, ''Araba sıkıştırınca girmek zorunda kaldım ama yapmamalıydım. Girmemeliydim ama acelem vardı'' gibi sözlerle savundu. nbsp;
İHLALE TAVİZ YOK!
Sıkı denetimlerle trafik kurallarını ihlal edenlere göz açtırmayan polis ekipleri, özellikle emniyet şeritlerinde sabah ve akşam saatlerinde nöbette.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...