Emine'nin oyuncakları bulundu, kendi sır oldu

- Güncelleme:
Emine'nin oyuncakları bulundu, kendi sır oldu

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da Sarısu Deresi'nde ailesiyle birlikte sel sularına kapılan 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmaları devam ediyor.

Antalya'da Sarısu Deresi'nde ailesiyle birlikte sel sularına kapılan 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmaları devam ediyor. Olayın yaklaşık 100 metre ilerisinde ise sazlıklar içinde oyuncak ayı ve oyuncak kamyon bulundu.
Antalya'da Sarısu Deresi'nde ailesiyle birlikte sel sularına kapılan ve kaybolan 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'yi arama çalışmaları devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ve emniyet müdürlüğüne bağlı balık adamlar dere içerisine girerek su içerisinde çalışmalar başlattı.
Ambulans ekipleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekipleri ise bölgede hazır bulundu. Arama çalışmalarının başlamasından yaklaşık 1 saat 40 dakika sonra ise olayın yaklaşık 100 metre ilerisinde oyuncak ayı ve oyuncak kamyon bulundu. Bölgede arama çalışmaları ise devam ediyor.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...