Emine Erdoğan'dan Türkiye'nin ilk uzay yolcularına tebrik mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emine Erdoğan'dan Türkiye'nin ilk uzay yolcularına tebrik mesajı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TEKNOFEST'le ilgili yaptığı paylaşımında, "TEKNOFEST kuşağı ise ülkemizin kalbi. Festivale katkı sağlayan herkesi kutluyor, genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Ülkemizin ilk uzay yolcularını da gönülden tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

TEKNOFEST-2023 etkinliğinin üçüncü gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan lideri Aliyev etkinliğin gerçekleştiği İstanbul Havalimanı'na, yerli ve milli aracımız TOGG ile geldi. Büyük bir coşkunun yaşandığı TEKNOFEST'te önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Türkiye'nin ilk uzaya çıkacak kişilerini açıkladı. 

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te yerli ve milli projelerde yer alıyor. Binlerce kişinin akın ettiği TEKNOFEST'e ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan bir paylaşım geldi.

'İLK UZAY YOLCULARINI TEBRİK EDİYORUM'

Emien Erdoğan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerimizin bilim ve teknoloji tutkusu, istikbalimizin altın anahtarı. Her sene heyecanla beklediğimiz #TEKNOFEST2023 coşkusunu, Azerbaycan Devlet Başkanı ve değerli eşi, dostum Mehriban Aliyeva ile paylaştık. 

TEKNOFEST uzayın, havacılığın, bilimin ve teknolojinin, TEKNOFEST kuşağı ise ülkemizin kalbi.  Gözlerinde gelecek olan genç mucitlerimiz var oldukça, yerli ve milli teknoloji vizyonumuz da ilelebet yaşayacaktır.  Festivale katkı sağlayan herkesi kutluyor, genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Ülkemizin ilk uzay yolcularını da gönülden tebrik ediyorum."

https://twitter.com/EmineErdogan/status/1652274678533181441

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...