Emine Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Emine Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalanan eşi Emine Erdoğan, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Emine Erdoğan, durumunun iyi olduğunu ancak izolasyon sürecinin tamamlanmadığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta covid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, testlerinin pozitif çıktığını duyurmuş ve  karantina sürecine girmişti. 1 hafta sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın testi negatif çıkmıştı ancak eşi Emine Erdoğan'ın testinin tekrar pozitif çıktığı bildirilmişti.

Emine Erdoğan sağlık durumuna ilişkin sopsyal medya hesabı Twitter hesabı züğerinden açıklamada bulundu. Erdoğan, covid-19'u en hafif seyriyle geçirdiğini ancak izolasyon sürecinin henüz tamamlanmadığını açıkladı. 

'HERKESE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyorum. Hamdolsun hastalığı en hafif seyriyle geçiriyorum ancak izolasyon sürecim henüz tamamlanmadı.
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum."

Emine Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...