Emine Erdoğan, Merve Başoğlu'nu kabul etti

Düzenleyen:
Emine Erdoğan, Merve Başoğlu'nu kabul etti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı koruması altında yetişen ve Dünya Yan Flüt Yarışması'nda birinci olan Merve Başoğlu'nu kabul etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre,  Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tarafından düzenlenen program öncesinde  Başoğlu'nu kabul eden Emine Erdoğan, bu başarının hem devlet korumasında yetişen  hem de ailelerinin yanlarında yaşamlarını sürdüren bütün çocuklara örnek olduğunu  söyledi.Merve Başoğlu'nun, tam burslu olarak kazandığı üniversitedeki eğitim  hayatında ve müzik yaşamında başarılı olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade  eden Emine Erdoğan, çocukların ve gençlerin bir yandan eğitim hayatlarına devam  ederken diğer yandan da sanat ve sporla uğraşmalarının onları kötü  alışkanlıklardan uzak tutacağını vurguladı.

Emine Erdoğan, Dünya Yan Flüt Yarışması'nda Türkiye'ye  birincilik  kazandıran Merve Başoğlu'na daha önce uluslararası yarışmalarda kullanabileceği  bir flüt de hediye etmişti. Merve Başoğlu, Emine Erdoğan'ın destek ve  himayelerinde eğitim hayatını yurt dışında sürdürüyor.Emine Erdoğan'ın Merve Başoğlu’nu kabulünde, Aile ve Sosyal  Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Esra  Albayrak da hazır bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...