Emeklerin yok oluşu: Sokaktan topladığı malzemeler küle döndü, yaşlı kadın gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Emeklerin yok oluşu: Sokaktan topladığı malzemeler küle döndü, yaşlı kadın gözyaşlarına boğuldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da sokaktan geri dönüşüm malzemeleri toplayan kadının topladıkları yandı. Geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu deposunda çıkan yangında bütün topladıkları kül oldu. Yaşlı kadın yaşadıkları karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Antalya’nın Serik ilçesinde bir kadın, sokaktan binbir emekle topladığı geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu depoda çıkan yangında gözyaşlarını tutamadı. 

Yangın, Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. Kullanılmayan atıl vaziyetteki ve hurda malzemelerin konulduğu depoda çıkan yangın sonrası ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinleri tesadüfen yoldan geçen vidanjörü durdurarak yangına müdahale etti. Daha sonra itfaiye ekipleri tarafından tamamen söndürüldü.

SOKAKTAN TOPLADIĞI MALZEMELER YANDI

Olay sonrası yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı. Bir kadın ise sokaktan binbir emekle topladığı geri dönüşüm malzemelerinin yandığı görünce gözyaşlarını tutamadı.

"GEÇ KALINSA DAHA KÖTÜ OLABİLİRDİ"

Yangın anında ilk müdahaleyi yapan mahalle sakinlerinden Ümit Küçükkavradım, "Yoldan geçerken alevleri gördüm. Hemen itfaiyeyi aradık. Komşular su getiriyordu. Tesadüfen vidanjör geçiyordu durdurduk ve ilk müdahaleyi yaptık. Sonra itfaiye ekipleri geldi tamamen söndürdük. Kullanılmayan bir yerdi, hurda malzemeler vardı. Geç kalınsa daha kötü olabilirdi" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...