Elvan: Terörle mücadele konusunda kararlılığımız devam edecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Elvan: Terörle mücadele konusunda kararlılığımız devam edecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Elvan, "Hükümetimizin terörle mücadele konusundaki kararlılığı elbette devam edecektir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Bugün de Nusaybin'de güvenlik güçlerimize saldırdılar. Dün de yine başka bir terör saldırısı söz konusu oldu. Bu saldırıları kınıyorum, lanetliyorum. Hükümetimizin terörle mücadele konusundaki kararlılığı elbette devam edecektir" dedi.

Elvan, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ve beraberindeki heyeti kabulünün ardından AA muhabirinin soruları yanıtladı.

Son dönemde artan terör olaylarına ilişkin Elvan, terör örgütünün son günlerde ülkenin huzurunu ve refahını bozmaya yönelik saldırılar düzenlediğini anımsattı. Elvan, "Bugün de Nusaybin'de güvenlik güçlerimize saldırdılar. Dün de yine başka bir terör saldırısı söz konusu oldu. Bu saldırıları kınıyorum, lanetliyorum. Hükümetimizin terörle mücadele konusundaki kararlılığı elbette devam edecektir" diye konuştu.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yönelik sözlerinin anımsatılması üzerine Elvan, halkın Demirtaş'ı siyaset yapmak için TBMM'ye gönderdiğini söyledi. Elvan, şunları kaydetti:

"HDP'yi de yine siyaset yapmak için TBMM'ye göndermiştir. Ancak bugüne kadar HDP'nin siyasetine baktığımızda milletin sesi olmaktan çok bölücü terör örgütünün sesi olmayı yeğlemiştir. Gerçekten bu bizim için son derece üzücü bir hadisedir. Özellikle terör örgütüne, şiddete yönelik bir kınama girişiminde bulunmadığı gibi örneğin bugün Nusaybin'de olan hadiseye yönelik olarak da bir kınama, lanetleme mesajı bile görmedik. Maalesef sırtını terör örgütüne yaslamış durumdalar. HDP lideri siyasi bir figür olmaktan çok terör örgütü mensubu gibi hareket etmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...